Werken bij | Kinderopvang de Bereboot


Werken bij Kinderopvang de Bereboot

Plezier met je collega's. Trots zijn op je organisatie. Een plezierige, flexibele en uitdagende werksfeer, volop ruimte voor eigen initiatief en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Dat is werken bij Kinderopvang de Bereboot!

Op onze kleinschalige kinderopvang in Assen zijn we met ons hechte team verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 0 tot 4 jaar.

Samen zorgen we dat de kids op hun gemak kunnen spelen, ontdekken en experimenteren in een liefdevolle en vertrouwde omgeving. We organiseren zowel binnen als buiten op onze locatie allerlei activiteiten en spelletjes waarbij ze zich kunnen uitleven, maar vooral ook op een leuke manier aan het leren zijn.


Hoe wij werken

Wij werken met vaste en verticale groepen kinderen. We houden onze groepen bewust klein zodat we elk kind voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. Daarnaast speelt gezondheid een belangrijke rol in ons beleid. We stimuleren de kinderen met originele activiteiten om voldoende te bewegen en zorgen voor lekker gevarieerd en vers voedsel op de kinderopvang.

Informele werksfeer

Binnen de opvang is de sfeer open en informeel. We luisteren naar elkaar en werken fijn samen in ons hechte en betrokken team. Heb je verfrissende ideeën over onze kinderopvang of de verzorging van de kinderen? Graag! Jouw input is altijd welkom. Je kunt hier een hoge mate van vrijheid en verantwoordelijkheid verwachten.

Constant blijven ontwikkelen

Werken bij de Bereboot is constant blijven groeien en leren. We geven verschillende trainingen, bieden online scholingstrajecten en hebben een eigen professionele coach voor elke pedagogisch medewerker!


Wat medewerkers zeggen

"Gezellig en leuk kinderdagverblijf. Ik werk er nu al meer dan 20 jaar en ga nog elke dag met plezier naar mijn werk."
Alberta Rozema - Pedagogisch medewerker

"De kleinschaligheid van het kinderdagverblijf spreekt mij vooral aan. Je hebt zo ook goede contacten met collega's, ouders en de kinderen natuurlijk."
Astrid Lubbers - Assistent Locatie Manager


Kom je bij ons werken of stage lopen?

Ondernemende, inspirerende en gepassioneerde mensen zijn bij ons altijd welkom. Dat kan als medewerker of als stagiair(e) zijn.

Zie jij jezelf al bij ons werken? Vul onderstaand formulier in en kijken of er een klik is!Wilt u een rondleiding?

Ja, ik wil een rondleiding