Soorten kinderopvang | Kinderopvang de Bereboot


Vaste, flexibele of kinderopvang op maat

Per contract kun je bij ons kiezen uit twee verschillende typen opvang: opvang standaard of opvang inclusief. De inclusieve opvang is vooral geschikt voor de allerkleinsten. Flesvoedingen, luiers en vers gepureerde fruithapjes zijn dan inbegrepen in de prijs en dat scheelt een heleboel gesleep en voorbereiding.

Omdat de kleintjes groter worden en uiteindelijk deze voedings- en verzorgingsmiddelen niet meer nodig zullen hebben, bieden wij ook standaardopvang aan. Dit pakket bevat alle voedings- en verzorgingsartikelen die je dreumes en peuter nodig hebben. Maar, we verzorgen dan niet de luiers, flesvoeding en gepureerde fruithapjes. Vanzelfsprekend is dit opvangpakket voordeliger dan het inclusieve pakket.

Kinderopvang de Bereboot begrijpt dat niet iedereen een vast rooster heeft, dat de ene week er anders uit kan zien dan de andere en dat ouders ons graag zien als een rots in de branding.

Daarom stellen we een contract op dat precies past bij jouw opvangwensen. Daarin is keus uit diverse smaken; van een contract op basis van vaste uren tot geheel flexibel maatwerk.

1. Vaste opvang

We stellen een contract op voor vaste dagdelen. Per dagdeel wordt 5 uur gerekend en voor een hele dag 10 uur. Voor vaste opvang betaal je een voordeliger uurtarief dan opvang op maat en flexibele opvang.

2. Opvang op maat

We stellen een contract op naar jouw specifieke wensen. Je kunt zelf bepalen hoeveel weken per jaar je jouw kindje wilt brengen en welke uren op een dag je wilt afnemen. Met andere woorden: je betaalt alleen voor het aantal uren opvang dat er afgenomen wordt, maar neemt wel een vast aantal uren per maand af.

3. Flexibele opvang

Ouders die een flexibele baan hebben en per maand of week hun uren doorkrijgen, kunnen bij de Bereboot terecht voor flexibele opvang. Je kunt bij ons tot een week voor de opvangdatum doorgeven welke dagen en uren er opvang nodig is.


Bekijk onze tarievenWilt u een rondleiding?

Ja, ik wil een rondleiding